Maikki Rantala toteutti vilkkaassa risteyksessä sijaitsevan kannelmäkeläisen asuintalon pyöreään kulmaseinään näyttävän muraalin.

Osoite: Tuubapolku 2

Muraalin tavoitteena oli piristää Kannelmäen rumimmaksikin taloksi parjatun betonirakennuksen raskasta ilmettä. Taloyhtiön väki oli mukana osallistavasti toteutetun teoksen työvaiheissa suunnittelusta maalaukseen. Inspiraationa teokselle toimivat lähiseudun tärkeät luontoelementit sekä musiikkiaiheiset kadunnimet. 

Värikäs ja eläväinen teos on herättänyt ihastusta alusta alkaen ja on lyhyessä ajassa noussut lähiseudun maamerkiksi. Vilkkaassa risteyksessä sijaitseva muraali osuu luontevasti monen kannelmäkeläisen päivittäisten reittien varrelle ja sitä voi ihailla myös ohi ajavista junista. 

Muraali toteutettiin osana Suomen Kulttuurirahaston Uudenmaan rahaston tukemaa Lisää katutaidetta Helsinkiin -hanketta, joka oli Helsinki Urban Artin perustamiseen johtanut, katutaidetta vuosina 2015 – 2016 edistänyt hanke. Lue lisää täältä. 

Lue lisää Maikki Rantalasta täällä.

Save

Save

Save

Save

Save