Martinlaaksossa kulkijat saivat uuden väriläiskän ympäristöönsä, kun Raappavuorenrinteen ja Raappavuorenpolun risteykseen maalattiin alueen metsäisistä maisemista inspiroitunut muraali.

Osoite: Raappavuorenrinne 2, Vantaa

Helsinki Urban Artin Maikki Rantala ja Sara Multanen toteuttivat toukokuussa 2017 muraalin Vantaan Martinlaaksoon osoitteeseen Raappavuorenrinne 2. Suunnitelu aloitettiin jo keväällä 2016. Talon asukastoimikunta pääsi kertomaan mielipiteensä alustavaan luonnokseen, ja taiteilijat muokkasivat lopullisen kuva-aiheen heidän palautteensa pohjalta.

Martinlaaksolle on ominaista korkeat metsäpolkujen halkomat kalliot ja niiden metsäluonto, ja tämä maisema istutettiinkin osaksi teoksen naishahmoa. Keskeisten kävelyreittien risteykseen ja avoimelle paikalle sijoittuva teos ilahduttaa koko naapurustoa. Kiinteistön omistava m2-asunnot järjesti myös maalaustyön aikana asukkaiden tilaisuuden, jossa kiinnostuneet pääsivät esittämään lisää kysymyksiä taiteilijoille. Asukkaiden ja ohikulkijoiden palaute on ollut todella positiivista.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save