Helsinki Urban Artin muodostaa joukko visuaalisen alan, yhteisötaiteen ja kaupunkiaktivismin ammattilaisia. Yhteisöllisyys ja paikkasidonnaisuus onkin meille tärkeää: haluamme, että taide sopii ympäristöönsä ja ottaa huomioon paikalliset asukkaat. Meillä on paljon kokemusta niin isojen muraaliprojektien tuottamisesta, erikokoisista katutaideteoksista, yhteisöllisistä taideprojekteista kuin erilaisista kaupunkitapahtumista.

Jaakko Blomberg

jaakko@helsinkiurbanart.com // +358 44 5478354

Jaakko on erikoistunut uuteen yhteisölliseen kaupunkikulttuuriin monessa muodossa ja on HUA:n ohella ollut perustamassa mm. Yhteismaa ry:tä, Lisää katutaidetta Helsinkiin -hanketta, Vegaaninen lippakioski Jänöä, Konepaja-liikettä, Siivouspäivää, Helsinki Sauna Daytä sekä monia muita kaupunkitapahtumia ja projekteja. Häntä kiehtoo tilojen ja ihmisten ajattelutapojen muuttaminen – ja siihen kaupunkitaide sopii paremmin kuin hyvin. Työstään Helsingin eteen Jaakko on palkittu vuonna 2016 Vuoden kaupunkilainen -tittelillä ja Helsinki Travel Award -palkinnolla.

Maikki Rantala

maikki@helsinkiurbanart.com // +358 40 5267671

Helsinkiläinen suuren kokoluokan muraalien toteuttaja ja osallistavien katutaideprojektien vetäjä. Usein Vantaallakin vaikuttava kaupunkiaktivisti, jonka lempiväline on maali – värikäs ympäristö tekee porukan onnelliseksi taaperosta teiniin ja vaarista vankiin. Taustalla Lahden Muotoiluinsituutin opit. Kaupunkitilan ja rakennustyömaa-aitojen vapauttamista taiteelle vuodesta 2010 Multicoloured Dreamsin jäsenenä ja nyt myös osana Street Art Vantaata. Lisäksi ollut perustamassa Grafia ry:n katutaidekiltaa G-Rexiä ja Lisää katutaidetta Helsinkiin -projektia. Lempipuuhana tarkastella kotiseudun kaupunkisiluettia kajakista käsin.