Katutaidekierros, Poppamaija 3

Paikka

Keran Hallit, Espoo

Ajankohta

16.-18.4.2021

 

Lue lisää

Concreate Urban Art Festival on joka vuosi eri paikassa järjestettävä tapahtuma, jonka tavoitteena on tuoda taidetta uudenlaisiin urbaaneihin ympäristöihin. Ensimmäinen Concreate-festivaali järjestettiin Itä-Pasilassa vuonna 2020. Vuonna 2021 Concreate valtaa Keran Hallit.

Concreate Urban Art Festival tuo Espooseen Keran Halleille monipuolisen kattauksen urbaania taidetta ja kulttuuria huhtikuussa. Taiteilijat luovat kahden viikon aikana monipuolisen taiteellisen kokonaisuuden, joka on jo itsessään nähtävyys ja tarjoaa samalla ainutlaatuiset puitteet 16.-18.4.2021 järjestettävälle festivaalille.

Aikaisemmin logistiikkakeskuksena toimineet Keran Hallit on valjastettu väliaikaiseen käyttöön, ja sinne on jo syntynyt Suomen suurin muraalikokonaisuus, jota Concreate laajentaa sisätiloihin. Lähivuosina Keran Hallit puretaan osissa uuden naapuruston rakentamisen tieltä, ja Concreate-festivaalikin tapahtuu pääosin pian purettavassa osassa halleja. Taidetta tehdään niin hallien suuriin seiniin kuin pienempiin toimistohuoneisiin.

Festivaalin ohjelmaan on suunniteltu musiikkiesityksiä, elokuvanäytöksiä, keskustelutilaisuuksia ja työpajoja. Koronatilanteen aiheuttaman epävarmuuden vuoksi lopullinen ohjelma päätetään kuitenkin vasta myöhemmin.

Vuoden 2021 Concreate Urban Art Festival järjestetään yhteistyössä Keran Hallien ja Espoon kaupungin kanssa.  Lisätietoa festivaalista voit lukea Concreaten nettisivuilta. 

 

Jonoa Voileipäveljille-1
Krot & Krass, kuvaaja Roosa Honkala
Keikkayleisöä