Kerakollektiivi_concreate_valmiit-84

Paikka

Keran Hallit, Espoo

Ajankohta

17.4.-29.5.2021Lue lisää

Concreate Urban Art Festival on joka vuosi eri paikassa järjestettävä tapahtuma, jonka tavoitteena on tuoda taidetta uudenlaisiin urbaaneihin ympäristöihin. Ensimmäinen Concreate-festivaali järjestettiin Itä-Pasilassa vuonna 2020. Vuonna 2021 Concreate valtasi Keran Hallit.

Concreate Urban Art Festival toi Espooseen Keran Halleille monipuolisen kattauksen urbaania taidetta ja kulttuuria huhtikuussa. Taiteilijat loivat kahden viikon aikana monipuolisen taiteellisen kokonaisuuden, joka on jo itsessään nähtävyys ja tarjoaa samalla ainutlaatuiset puitteet kaikenlaisille tapahtumille. 

Aikaisemmin logistiikkakeskuksena toimineet Keran Hallit on valjastettu väliaikaiseen käyttöön, ja sinne on jo syntynyt Suomen suurin muraalikokonaisuus, jota Concreate laajentaa sisätiloihin. Lähivuosina Keran Hallit puretaan osissa uuden naapuruston rakentamisen tieltä, ja Concreate-festivaalikin tapahtui pääosin pian purettavassa osassa halleja. Taidetta tehtiin niin hallien suuriin seiniin kuin pienempiin toimistohuoneisiin.

Tilat ovat auki kesällä valikoituina ajankohtina muun muassa erilaisten tapahtumien yhteydessä. 

Vuoden 2021 Concreate Urban Art Festival järjestettiin yhteistyössä Keran Hallien ja Espoon kaupungin kanssa.  Lisätietoa festivaalista ja aukioloajoista voit lukea Concreaten nettisivuilta. 

 

Kerakollektiivi_concreate_valmiit-118
Kerakollektiivi_concreate_valmiit-114
Kerakollektiivi_concreate_valmiit-125