Katutaidekierros, Poppamaija 3

Paikka

Keran Hallit, Espoo

Ajankohta

Huhti-toukokuu 2021 

 

Lue lisää

Concreate Urban Art Festival on joka vuosi eri paikassa järjestettävä tapahtuma, jonka tavoitteena on tuoda taidetta uudenlaisiin urbaaneihin ympäristöihin. Ensimmäinen Concreate-festivaali järjestettiin Itä-Pasilassa vuonna 2020. Vuonna 2021 Concreate valtaa Keran Hallit.

Concreate Urban Art Festival tuo Espooseen Keran Halleille monipuolisen kattauksen urbaania taidetta ja kulttuuria huhtikuussa. Taiteilijat luovat kahden viikon aikana monipuolisen taiteellisen kokonaisuuden, joka on jo itsessään nähtävyys ja tarjoaa samalla ainutlaatuiset puitteet kaikenlaisille tapahtumille. 

Aikaisemmin logistiikkakeskuksena toimineet Keran Hallit on valjastettu väliaikaiseen käyttöön, ja sinne on jo syntynyt Suomen suurin muraalikokonaisuus, jota Concreate laajentaa sisätiloihin. Lähivuosina Keran Hallit puretaan osissa uuden naapuruston rakentamisen tieltä, ja Concreate-festivaalikin tapahtuu pääosin pian purettavassa osassa halleja. Taidetta tehdään niin hallien suuriin seiniin kuin pienempiin toimistohuoneisiin.

Concreaten tilat avataan yleisölle toukokuun ajaksi, jolloin tiloihin luotua taidetta pääsee ihailemaan vapaasti. Lisäksi tilat ovat auki kesällä valikoituina ajankohtina muun muassa erilaisten tapahtumien yhteydessä. 

Vuoden 2021 Concreate Urban Art Festival järjestetään yhteistyössä Keran Hallien ja Espoon kaupungin kanssa.  Lisätietoa festivaalista voit lukea Concreaten nettisivuilta. 

 

Jonoa Voileipäveljille-1
Krot & Krass, kuvaaja Roosa Honkala
Keikkayleisöä