Kerabanneri

Osoite:

Karantie 2, 02940 Espoo

 

 

 

Lue lisää:

www.kerakollektiivi.fi

 

 

 

Espoon Keran Halleissa toimivan Kera-kollektiivin toiminnassa yhdistyvät kaupunkikulttuuri, yhdessä tekeminen ja kokeilunhalu.

Kera-kollektiivi on keväästä 2020 lähtien ollut mukana luomassa Inexin vanhasta logistiikkakeskuksesta uutta kaupunkikulttuurin keskittymää, Keran Halleja. Kera-kollektiivi edustaa taidetta, tapahtumia ja musiikkia hallien monien muiden toimijoiden joukossa. Lisäksi kollektiivi tuo alueelle kaupunkiviljelyä ja kirpputoreja. 

Kera-kollektiivilla on Keran Halleilla käytössään runsaasti tilaa. Sisätilojen lisäksi toimintaa voi olla ulkona, joten pinta-alaa riittää. Keskuksen valtavan sisäpihan seinille onkin kesän 2020 aikana maalattu muraaleja avaraa tilaa värittämään. 

Kera-kollektiivi on mukana luomassa vanhasta teollisuushallista eläväistä ja kaikkien tuntemaa aluetta, joka on täynnä luovaa toimintaa.

Kera-kollektiivin kumppanina toimivat Espoon kaupungin Innostava Elinvoimainen Espoo -kehitysohjelma sekä Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut. Olemme avoimia kaikelle yhteistyölle, joten jos sinulla on jokin idea, ota yhteyttä!

Seuraa Kera-kollektiivia Facebookissa ja Instagramissa!

Taneli Stenberg, photo Arina Hiltunen-22