• Pasila UAC opening - Jaakko Blomberg2-2

Osoite

Kasöörinkatu 3 lh 4,

00520 Helsinki

Olemme auki

Suljettu toistaiseksi 

 

Seuraava näyttely

Kesäkuussa 2019 avattu Pasilan kaupunkitaidekeskus on kokonaan urbaanille taiteelle omistettu paikka, jossa voi tutustua vaihtuviin taidenäyttelyihin. Tilassa on esillä kaupunkitaiteeseen liittyviä näyttelyitä, jotka vaihtuvat noin kuuden viikon välein. Näyttelyt ovat avoinna Pasilan kaupunkitaidekeskuksen aukioloaikojen mukaisesti eli to–pe klo 12–18 ja la klo 13–16, sekä pidennetysti tapahtumien aikaan. Kaupunkitaidekeskuksessa voi tutustua myös urbaaniin taiteeseen liittyvään kirjallisuuteen.

Keskuksessa pääsee myös tekemisen makuun, sillä sen työpajahuoneessa toteutamme niin avoimia kuin tilauksesta järjestettäviä graffiti- ja katutaidetyöpajoja, joissa osallistujat pääsevät maalaamaan suoraan seinälle. Keskuksessa voidaan vietellä myös esimerkiksi leffailtaa ja kaikkea muuta, mitä ikinä sitten keksitäänkään (jos sinulla on joku idea, jonka haluaisit toteuttaa, ota yhteyttä!).

Taide ja toiminta ei jää vain keskuksen sisään, vaan kaupunkitaidekeskus toimii myös tukikohtana alueella toteutettaville taideprojekteille. Itä-Pasilasta onkin muodostunut viimeisten vuosien aikana oikea katutaidekaupunginosa.

Pasilan kaupunkitaidekeskus sijaitsee osoitteessa Kasöörinkatu 3. Kulku tilaan talon sisäpihalta. HUOM! Taidekeskus sulkeutuu 10.7.2021 väliaikaisesti, kun keskuksen toiminta siirtyy uusiin tiloihin.

Pasilan kaupunkitaidekeskusta tukevat Suomen Kulttuurirahasto ja Kuluttajaosuustoiminnan säätiö.

 

NYT ESILLÄ: 

Kaupunkitaidekeskus on toistaiseksi suljettu muuton vuoksi. Nähdään pian uusissa tiloissa!