• Pasila UAC opening - Jaakko Blomberg2-2

Osoite

Opastinsilta 6, ylätasanne

00520 Helsinki

Olemme auki

KE 12 – 20

TO – PE 12 – 18

LA 13 – 18

 

Nyt esillä

Charles Liquorin, Ray52:n ja Superflindan

yhteisnäyttely

9.11. – 22.12.2022

Facebook-tapahtuma

NYT ESILLÄ: 

Tervetuloa Charles Liquorin, Ray52:n ja Superflindan yhteisnäyttelyn avajaisiin keskiviikkona 9.11. kello 18-20! Avajaisissa tarjolla myös juotavaa ja pientä purtavaa. 

Avajaisten jälkeen näyttelyä pääsee katsomaan gallerian aukioloaikojen puitteissa: 

KE 12– 20
TO 12–18
PE 12–18
LA 13–18

Facebook-tapahtumaan

 

CHARLES LIQUOR

Charles Liquor on maalannut 90-luvulta lähtien ja tehnyt tuhansia graffiteja Suomessa sekä ulkomailla. Teoksissaan hän yhdistelee useita eri tekniikoita. Hän hakee teoksiinsa inspiraation kaupunkiympäristöstä, graffitista ja punk-julisteista. Teokset ovat usein värikkäitä, ja värikkyys jo sanana itsessään kuvaa hyvin Liquorin räiskyvää tyyliä.

@charlesliquor

 

RAY52

Ray52 aloitti graffitien maalaamisen vuonna 1986. Hänellä on koulutus Taiteen Maisterina ja hän on toiminut kuvataiteilijana ja maalauksen ja piirtämisen tuntiopettajana alan eri oppilaitoksissa. Näyttely Pasilan kaupunkitaidekeskuksessa toimii hänelle eräänlaisena paluuna juurille. Esillä oleva kokonaisuus rakentuu suoraan näyttelytilaan toteutettujen elementtien ja kangas- ja levypohjille maalattujen teosten vuoropuhelussa. Syntyvä maalausinstallaatio perustuu Old School graffitiin, mutta sisältää viittauksia ja virtauksia myös muista kuvakulttuureista.

@ray52_b9

 

SUPERFLINDA

“Kuplaset” on 28-kirjaiminen aakkosto, jolla on paljon persoonallisuutta. Se on bubble-kirjaimisto, eli pehmeistä, pyöreistä kirjaimista muodostuva kirjaintyyli ja Superflindan ensimmäinen kokonainen aakkosto. Letterit on käsin luonnosteltu, vektoroitu, laserilla vanerista muotoon leikattu, hiottu ja maalattu. Teokset myydään yksittäin.

Superflinda on monialainen kuvataiteilija, graafinen suunnittelija ja kuvittaja. Flindan taiteen keskiössä ovat useimmiten kirjaimet, kirjainmuodot ja typografia sekä vahvasti kontrastiset värit. Hän hyödyntää töissään paljon perinteisen kylttimaalauksen tekniikoita, mutta myös hänen taustansa hiphop-kulttuurissa näkyy kaikessa hänen tekemisessään. Hänen töitään on ollut näytteillä pitkin Eurooppaa sekä aina Brasiliassa ja Kiinassa saakka.

“Kiitos Helsinki Urban Art ry, Kuvittajat ry, Alma Balo Topalović, Tomo/RogLab, Rachel Joy

ja Anne Lemberg!”

@superflinda
https://superflinda.fi/

 

 
 
CLRay52Superflinda_IG_Nettisivut

TULOSSA: