• Pasila UAC opening - Jaakko Blomberg2-2

Osoite

Opastinsilta 6

00520 Helsinki

Olemme auki

TO – PE klo 12 – 18

LA klo 13 – 16

Nyt esillä

STICKER EXHIBITION 20.1. – 5.3.

Facebook-tapahtuma

Kesäkuussa 2019 avattu Pasilan kaupunkitaidekeskus on kokonaan urbaanille taiteelle omistettu paikka, jossa voi tutustua vaihtuviin taidenäyttelyihin. Tilassa on esillä kaupunkitaiteeseen liittyviä näyttelyitä, jotka vaihtuvat noin kuuden viikon välein. Näyttelyt ovat avoinna Pasilan kaupunkitaidekeskuksen aukioloaikojen mukaisesti eli to–pe klo 12–18 ja la klo 13–16, sekä pidennetysti tapahtumien aikaan. Kaupunkitaidekeskuksessa voi tutustua myös urbaaniin taiteeseen liittyvään kirjallisuuteen.

Taide ja toiminta ei jää vain keskuksen sisään, vaan kaupunkitaidekeskus toimii myös tukikohtana alueella toteutettaville taideprojekteille. Itä-Pasilasta onkin muodostunut viimeisten vuosien aikana oikea katutaidekaupunginosa.

Pasilan kaupunkitaidekeskus sijaitsee osoitteessa Opastinsilta 6. Kulku tilaan talon sisäpihalta. 

Pasilan kaupunkitaidekeskusta tukevat Suomen Kulttuurirahasto ja Kuluttajaosuustoiminnan säätiö.

 

NYT ESILLÄ: 

TARRANÄYTTELY 20.1. – 5.3.

Tarrat ovat aina olleet tärkeä osa katutaidekulttuuria. Nyt ne pääsevät esille Pasilan kaupunkitaidekeskuksen seinille niille omistetussa näyttelyssä, jossa keskus täyttyy monenkirjavista katutaidetarroista. 

Näyttely esittelee nimenomaan katutaidetarroja, joita on voinut bongailla myös niiden luonnollisesta ympäristöstä, eli kaduilta. Avoimella haulla kootussa näyttelyssä on esillä tarroja lukuisilta jo pitkään tarroja kaduille liimanneilta sekä myöhemmin tarrojen pariin päätyneiltä tekijöiltä. Eri tekijöiden lisäksi näyttelyn tarrat vaihtelevat niin tyylin, tekniikan kuin kokonsakin puolesta.

Näyttely on avoinna 20.1.–5.3. to ja pe klo 12–18 ja la klo 13–16.

Tervetuloa!

Facebook-tapahtumaan tästä

 

WhatsApp Image 2022-01-10 at 11.42.38