TIlaa taidetta

Helsinki Urban Art suunnittelee ja toteuttaa katutaidetta kaikenlaisiin kohteisiin niin Helsingissä kuin muualla Suomessa. Ota yhteyttä, niin ideoidaan yhdessä lisää!

 

Katutaideteoksen tilaus kauttamme on helppoa: hoidamme puolestasi kuntoon kaikki käytännön järjestelyt oikeista materiaalivalinnoista vaadittaviin lupiin, teknisiin piirustuksiin, havainnekuviin, liikennejärjestelyihin, asukkaiden kuulemiseen ja itse maalauksen toteuttamiseen.

Teemme yhteistyötä kotimaisten ja ulkomaisten ammattitaiteilijoiden kanssa, ja takaamme tilaajalle korkeatasoisen jäljen ja toteutuksen. Laajasta verkostostamme löytyy eri tyylisiä taiteilijoita erilaisiin tarpeisiin ja ympäristöihin. Teoksen suunnittelussa huomioidaan  asukkaiden mielipiteet. Teos on mahdollista toteuttaa myös osin yhdessä asukkaiden kanssa.

Teoksen lopulliseen hintaan vaikuttavat monet asiat, kuten teoksen koko, talon korkeus, tarvittavat luvat sekä taiteilijan palkkio ja mahdolliset matkakulut. Taloyhtiön kesken jaettuna isonkin muraalin kustannukset jäävät kuitenkin hyvin kohtuullisiksi.

TIlaa taidetta
TIlaa taidetta

What effect does street art have on the district, environment and attitudes?

Read more about our street art research. The questionnaire was carried out as a part of the More street art to Helsinki – project funded by The Finnish Cultural Foundation.

Do you want to hear more about how to acquire street art? Download our guidebook and contact us!