Banneri tilaa taidetta1

Helsinki Urban Art suunnittelee ja toteuttaa katutaidetta kaikenlaisiin kohteisiin niin Helsingissä kuin muuallakin Suomessa. Ota yhteyttä, niin ideoidaan yhdessä lisää!

Katutaideteoksen tilaus kauttamme on helppoa: hoidamme puolestasi kuntoon kaikki käytännön järjestelyt oikeista materiaalivalinnoista vaadittaviin lupiin, teknisiin piirustuksiin, havainnekuviin, liikennejärjestelyihin, asukkaiden kuulemiseen ja itse maalauksen toteuttamiseen.

Teemme yhteistyötä kotimaisten ja ulkomaisten ammattitaiteilijoiden kanssa, ja takaamme tilaajalle korkeatasoisen jäljen ja toteutuksen. Laajasta verkostostamme löytyy eri tyylisiä taiteilijoita erilaisiin tarpeisiin ja ympäristöihin. Teoksen suunnittelussa huomioidaan asukkaiden mielipiteet. Teos on mahdollista toteuttaa myös osin yhdessä asukkaiden kanssa.

Teoksen lopulliseen hintaan vaikuttavat monet asiat, kuten teoksen koko, talon korkeus, tarvittavat luvat sekä taiteilijan palkkio ja mahdolliset matkakulut. Taloyhtiön kesken jaettuna isonkin muraalin kustannukset jäävät kuitenkin hyvin kohtuullisiksi.

Jos olet kiinnostunut tilaamaan taidetta tai haluat vain tiedustella hinnoista tai käytännön asioista, ota yhteyttä.

Otecki, Roihuvuori, 2
LinnutMG_0350