• Otto Maja_ Pummilla, Piraatti, Roskaristo & Pilasoitto

Osoite

Original Sokos Hotel Tripla

Fredikanterassi 1 B

00520, Helsinki

Olemme auki

Joka päivä klo 7 – 23

Menossa oleva näyttely

Jarno Sinivaara: Sixty Four Days

7.10.2022 – 13.01.2023

Facebook-tapahtuma

Pasila on 80-luvulta asti ollut yksi merkittävimmistä paikoista Helsingin graffiti- ja katutaideskenelle. Vuoden 2020 alusta suomalaisten katutaiteilijoiden kädenjälkeä tuo esille myös Original Sokos Hotel Triplan yhteydessä sijaitseva Tripla Urban Art Wall.

Helsinki Urban Artin kuratoimalla seinällä esitellään kerrallaan taidetta useammalta paikalliselta taiteilijalta, joiden juuret ovat katutaiteessa tai graffitissa. Monien teoksia onkin nähtävillä myös Itä-Pasilan kaduilla tai Pasilan kaupunkitaidekeskuksessa.

Kolmen kuukauden välein vaihtuva näyttely tuo esiin erilaisia taiteilijoita, suuntauksia ja tyylejä. Näyttelyissä esillä olevat teokset ovat kaikki myynnissä. Mikäli olet kiinnostunut teoksen ostamisesta, kysy lisätietoja hotellin aulapalvelusta tai suoraan meiltä.

Pasilan katutaidekaupunginosassa tehdään myös opastettuja avoimia ja yksityisiä katutaidekierroksia, jotka lähtevät Original Sokos Hotel Triplalta. Kaikille avoimet yleisökierrokset alkavat kesäkuussa. 

Tiedotamme tulevista näyttelyistä mahdollisimman pian. 

 

NYT ESILLÄ

 

Jarno Sinivaara: Sixty Four Days

7.10.2022 – 13.01.2023

 

Jarno Sinivaaran uuden uutukaisessa näyttelyssä ”Sixty Four Days” Tripla Urban Art Wall täyttyy Sinivaaran herkistä, mutta voimakkaista teoksista. Sinivaara pysyy tyylilleen uskollisena tuoden nähtäville jälleen rouheita ja tekstuurisia teoksiaan, jotka silti sisältävät tietynlaisen pehmeyden, salaperäisyyttä unohtamatta. Kiinnostavien teosten värimaailma on Sinivaaralle tyypillisesti kirkas, mutta murrettu, värien limittyessä ja kerrostuessa yhteen. Vaikuttavat teokset kutsuvat katsojaa tarkastelemaan teoksia pidempään: uppoutumaan ja eläytymään siihen hetkeen, jonka ne kutsuvat katsojan teosten äärellä tavoittamaan.

Jarno Sinivaara on tunnettu lukuisten kuvataidenäyttelyidensä lisäksi muun muassa muraaleistaan, esimerkiksi Purkutaide-projektissa sekä Tampereen Tullintorilla.

Instagram: @jarnosinivaara

Näyttelyn Facebook-tapahtumaan

 

Sinivaara_Tripla_IG_Nettisivut