WhatsApp Image 2023-08-04 at 17.51.01

Osoite

Original Sokos Hotel Tripla

Fredikanterassi 1 B

00520, Helsinki

Olemme auki

Joka päivä klo 7 – 23

Menossa oleva näyttely

SHEIKKI: High on Culture

5.10.2023–11.01.2024

Pasila on 80-luvulta asti ollut yksi merkittävimmistä paikoista Helsingin graffiti- ja katutaideskenelle. Vuoden 2020 alusta suomalaisten katutaiteilijoiden kädenjälkeä tuo esille myös Original Sokos Hotel Triplan yhteydessä sijaitseva Tripla Urban Art Wall.

Helsinki Urban Artin kuratoimalla seinällä esitellään kerrallaan taidetta useammalta paikalliselta taiteilijalta, joiden juuret ovat katutaiteessa tai graffitissa. Monien teoksia onkin nähtävillä myös Itä-Pasilan kaduilla tai Pasilan kaupunkitaidekeskuksessa.

Kolmen kuukauden välein vaihtuva näyttely tuo esiin erilaisia taiteilijoita, suuntauksia ja tyylejä. Näyttelyissä esillä olevat teokset ovat kaikki myynnissä. Mikäli olet kiinnostunut teoksen ostamisesta, kysy lisätietoja hotellin aulapalvelusta tai suoraan meiltä.

Pasilan katutaidekaupunginosassa tehdään myös opastettuja avoimia ja yksityisiä katutaidekierroksia, jotka lähtevät Original Sokos Hotel Triplalta. Kaikille avoimet yleisökierrokset alkavat kesäkuussa. 

Tiedotamme tulevista näyttelyistä mahdollisimman pian. 

 

NYT ESILLÄ
SHEIKKI: High on Culture
5.10.2023–11.01.2024

Tripla Urban Art Wallilla nähdään 5.10. alkaen espoolaisen taiteilijan Sheikin teoksia. Näyttelyn avajaisia vietetään 4.10. klo 17-19. Sekä avajaisiin että näyttelyyn on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Sheikki eli Jarkko Pajari on espoolainen taiteilija, joka on tunnettu etenkin vuoden 2020 High on Life -purkutaide-projektista, jossa Keravan kaupungin omistama purkukuntoinen kerrostalo muutettiin taidenäyttelyksi.

“High On Culture-näyttely on pilkahdus siitä mistä olen suurimmat vaikutteeni saanut, millaisena itseni koen ja millaisena haluan maailman itselleni näyttäytyvän. Olen suurimmalta osin populaarikulttuurin aikaansaannos.”

@kingsheikki

Näyttely on esillä Sokos Hotel Triplan aulassa 11.1.2024 asti. Aula on auki vapaasti yleisölle joka päivä klo 07–23. Pääset sisään aulaan Triplan info-tiskin vierestä tai katutasosta Pasilansillalta. Kolmen kuukauden välein vaihtuva näyttely tuo esiin erilaisia taiteilijoita, suuntauksia ja tyylejä. Kaikki teokset ovat myynnissä.

_MG_1450