• Otto Maja_ Pummilla, Piraatti, Roskaristo & Pilasoitto

Osoite

Original Sokos Hotel Tripla

Fredikanterassi 1 B

00520, Helsinki

Olemme auki

Joka päivä klo 7 – 23

Menossa oleva näyttely

Alex Markwith: Reactivity 2.0

8.7. – 6.10.2022

Facebook-tapahtuma

Pasila on 80-luvulta asti ollut yksi merkittävimmistä paikoista Helsingin graffiti- ja katutaideskenelle. Vuoden 2020 alusta suomalaisten katutaiteilijoiden kädenjälkeä tuo esille myös Original Sokos Hotel Triplan yhteydessä sijaitseva Tripla Urban Art Wall.

Helsinki Urban Artin kuratoimalla seinällä esitellään kerrallaan taidetta useammalta paikalliselta taiteilijalta, joiden juuret ovat katutaiteessa tai graffitissa. Monien teoksia onkin nähtävillä myös Itä-Pasilan kaduilla tai Pasilan kaupunkitaidekeskuksessa.

Kolmen kuukauden välein vaihtuva näyttely tuo esiin erilaisia taiteilijoita, suuntauksia ja tyylejä. Näyttelyissä on esillä sekä alkuperäisteoksia että printtejä, ja kaikki teokset ovat myynnissä. Mikäli olet kiinnostunut teoksen ostamisesta, kysy lisätietoja hotellin aulapalvelusta tai suoraan meiltä.

Pasilan katutaidekaupunginosassa tehdään myös opastettuja avoimia ja yksityisiä katutaidekierroksia, jotka lähtevät Original Sokos Hotel Triplalta. Kaikille avoimet yleisökierrokset alkavat kesäkuussa. 

Tiedotamme tulevista näyttelyistä mahdollisimman pian. 

 

NYT ESILLÄ

 

Alex Markwith: Reactivity 2.0

8.7. – 6.10.2022 

 

Tripla Urban Art Wall
Avajaiset 8.7. klo 17-19.

Reactivity 2.0 -näyttelyssä Alex Markwith keskittyy abstraktin taiteen tekemisen spontaaniuteen ja intuitiivisuuteen. Markwith aloittaa työskentelynsä ilman tarkkaa ajatusta siitä, miltä lopputuloksen tulisi näyttää. Hän kerrostaa teostaan akryyleillä, spraymaalilla, tusseilla, liiduilla ja muilla materiaaleilla. Hän tasapainottaa nopeaa ja hidasta liikettä, liikuttaa kanvasta jatkuvasti ja työskentelee elein, joista jokainen voidaan nähdä jatkumona toiselle. Teos syntyy vapaan työskentelyn myötä odottamattomalla tavalla ja voi muuttua nopeastikin, minkä vuoksi prosessi on sekä fyysisesti että älyllisesti kuormittava. Teoksiin muodostuvat ruudukot muodostavat samalle kuvapinnalle erillisiä alueita, joissa erilaisen ilmaisun muodot pääsevät esiin.

 Alex Markwith (s. 1988, Yhdysvallat) on yhdysvaltalainen taiteilija, joka muutti työskentelemään Helsinkiin vuonna 2020 yhdeksen New Yorkissa vietetyn vuoden jälkeen. Markwithin sekatekniikalla toteutettuja abstrakteja teoksia ja veistoksia on ollut esillä yli neljässäkymmenessä näyttelyssä ympäri maailmaa, kuten esimerkiksi New Yorkissa ja Pariisissa. Markwith on opiskellut taiteen kandidaatiksi Rhode Island School of Designissä sekä suorittanut opintoja European Honors -ohjelmassa Roomassa. 

https://alexmarkwith.com/
Instagram: @alexmarkwith

Tripla Urban Art Wall löytyy Sokos Hotel Triplan aulasta, jonne pääsee kulkemaan vapaasti joka päivä klo 07 – 23. Kolmen kuukauden välein vaihtuva näyttely tuo esiin erilaisia taiteilijoita, suuntauksia ja tyylejä. Näyttelyissä on esillä sekä alkuperäisteoksia että printtejä, ja kaikki teokset ovat myynnissä.

Näyttelyn Facebook-tapahtumaan

 

AlexMarkwith_Tripla