WhatsApp Image 2023-08-04 at 17.51.01

Osoite

Original Sokos Hotel Tripla

Fredikanterassi 1 B

00520, Helsinki

Olemme auki

Joka päivä klo 7 – 23

Menossa oleva näyttely

Sivi Valima: ATTRACTION

12.7. – 4.10.2023

Pasila on 80-luvulta asti ollut yksi merkittävimmistä paikoista Helsingin graffiti- ja katutaideskenelle. Vuoden 2020 alusta suomalaisten katutaiteilijoiden kädenjälkeä tuo esille myös Original Sokos Hotel Triplan yhteydessä sijaitseva Tripla Urban Art Wall.

Helsinki Urban Artin kuratoimalla seinällä esitellään kerrallaan taidetta useammalta paikalliselta taiteilijalta, joiden juuret ovat katutaiteessa tai graffitissa. Monien teoksia onkin nähtävillä myös Itä-Pasilan kaduilla tai Pasilan kaupunkitaidekeskuksessa.

Kolmen kuukauden välein vaihtuva näyttely tuo esiin erilaisia taiteilijoita, suuntauksia ja tyylejä. Näyttelyissä esillä olevat teokset ovat kaikki myynnissä. Mikäli olet kiinnostunut teoksen ostamisesta, kysy lisätietoja hotellin aulapalvelusta tai suoraan meiltä.

Pasilan katutaidekaupunginosassa tehdään myös opastettuja avoimia ja yksityisiä katutaidekierroksia, jotka lähtevät Original Sokos Hotel Triplalta. Kaikille avoimet yleisökierrokset alkavat kesäkuussa. 

Tiedotamme tulevista näyttelyistä mahdollisimman pian. 

 

NYT ESILLÄ

Sivi Valima: ATTRACTION

12.7.-4.10.2023

Sivi Valima on kuvataiteilija Helsingin Kalliosta. Hän on työskennellyt kuvataiteen kentällä 15 vuoden ajan. Valima yhdistelee laajasti erilaisia tekniikoita ja materiaaleja luoden värikylläisiä ja abstrakteja teoksia. Nyky- ja katutaiteiden eri tyylit ja vaikutteet yhdistyvät Valiman teoksissa raikkaalla tavalla. Valima tunnetaan myös tunnelmallisista pilvimaalauksistaan.
 
Attraction-näyttely on muodostunut seuraamalla omia viehätyksen kohteita intuitiivisesti, nyt ja jo pidemmän aikaa. Intohimo herkullisiin väreihin, erilaisiin tekniikoihin ja kokeileva luontoni taiteen kanssa on homman ytimessä.
 
Rakastan uuden oppimista ja uusia kokeiluja, joista sitten lähden jalostamaan teosta entisestään tehdäkseni uniikkeja kokonaisuuksia. En juurikaan suunnittele töitäni etukäteen, vaan annan tulla, mitä pinnan alta on tullakseen. Kaikkea ei aina pysty selittämään miksi, mutta sen kyllä tuntee sitäkin paremmin.
 
Taiteen tekeminen on hetkessä elämisen parhaimpia muotoja, -etenkin silloin kun homma sujuu, lopputulos miellyttää yllättävällä tavalla ja saa tallennettua jotain hyvin olennaista juuri siitä hetkestä. Tästä on syntynyt myös näyttelyni.
Valima_Teos