• Tripla Urban Art Wall

Osoite

Tripla Sokos Hotelli

00520 Helsinki

Olemme auki

Joka päivä klo 7 – 23

Menossa oleva näyttely

Laura Pehkonen

9.4. – 9.7.2021

Pasila on 80-luvulta asti ollut yksi merkittävimmistä paikoista Helsingin graffiti- ja katutaideskenelle. Vuoden 2020 alusta suomalaisten katutaiteilijoiden kädenjälkeä tuo esille myös Original Sokos Hotel Triplan yhteydessä sijaitseva Tripla Urban Art Wall.

Helsinki Urban Artin kuratoimalla seinällä esitellään kerrallaan taidetta useammalta paikalliselta taiteilijalta, joiden juuret ovat katutaiteessa tai graffitissa. Monien teoksia onkin nähtävillä myös Itä-Pasilan kaduilla tai Pasilan kaupunkitaidekeskuksessa.

Kolmen kuukauden välein vaihtuva näyttely tuo esiin erilaisia taiteilijoita, suuntauksia ja tyylejä. Näyttelyissä on esillä sekä alkuperäisteoksia että printtejä, ja kaikki teokset ovat myynnissä. Mikäli olet kiinnostunut teoksen ostamisesta, kysy lisätietoja hotellin aulapalvelusta tai suoraan meiltä.

Pasilan katutaidekaupunginosassa tehdään myös opastettuja avoimia ja yksityisiä katutaidekierroksia, jotka lähtevät Original Sokos Hotel Triplalta. Kaikille avoimet yleisökierrokset alkavat kesäkuussa. 

Tiedotamme tulevista näyttelyistä mahdollisimman pian. 

 

NYT ESILLÄ

Laura Pehkonen 9.4. – 9.7.2021

Laura Pehkonen on Helsingissä asuva kuvataiteilija, joka on valmistunut keramiikkataiteilijaksi Aalto-yliopistosta vuonna 2014. Pehkonen työskentelee tällä hetkellä keramiikan lisäksi myös puun ja sekatekniikkamaalausten parissa. Pehkosen teokset ovat uniikkeja abstrakteja veistoksia ja maalauksia, jotka jättävät tulkinnan vapauden katsojalle. “Teoksissani lähtökohtaisesti tutkin kontrasteja, mittasuhteita, teoksen tasapainoa ja läsnäolon tuntua. Materiaaleista tai tekniikoista riippumatta olen työskennellessäni kokeilunhaluinen ja utelias. Sen sijaan, että toistaisin yhtä ja samaa, stimuloin itseäni työskentelemällä useilla eri materiaaleilla ja tekniikoilla ja tutkimalla niiden vuoropuhelua teoksissani.” Pehkosen teoksia on mm. Helsingin taidemuseon HAMin, Valtion taideteostoimikunnan /Kansallisgallerian kokoelmissa sekä yksityiskokoelmissa. Hänen teoksiaan on ollut viime vuosina esillä kotimaan lisäksi Islannissa, Tanskassa ja Perussa. Lisäksi yksi Pehkosen keraamisista katutaideteoksista on nähtävissä Pasilassa Veturimiehenkadulla. 


Facebook-tapahtuma
Instagram: @LPehkonen
www.laurapehkonen.com

Pehkonen_lähikuva3