• Tripla Urban Art Wall

Osoite

Tripla Sokos Hotelli

00520 Helsinki

Olemme auki

Joka päivä klo 7 – 23

Menossa oleva näyttely

Jouni “Psyke” Väänänen

9.7. – 9.11.2021

Pasila on 80-luvulta asti ollut yksi merkittävimmistä paikoista Helsingin graffiti- ja katutaideskenelle. Vuoden 2020 alusta suomalaisten katutaiteilijoiden kädenjälkeä tuo esille myös Original Sokos Hotel Triplan yhteydessä sijaitseva Tripla Urban Art Wall.

Helsinki Urban Artin kuratoimalla seinällä esitellään kerrallaan taidetta useammalta paikalliselta taiteilijalta, joiden juuret ovat katutaiteessa tai graffitissa. Monien teoksia onkin nähtävillä myös Itä-Pasilan kaduilla tai Pasilan kaupunkitaidekeskuksessa.

Kolmen kuukauden välein vaihtuva näyttely tuo esiin erilaisia taiteilijoita, suuntauksia ja tyylejä. Näyttelyissä on esillä sekä alkuperäisteoksia että printtejä, ja kaikki teokset ovat myynnissä. Mikäli olet kiinnostunut teoksen ostamisesta, kysy lisätietoja hotellin aulapalvelusta tai suoraan meiltä.

Pasilan katutaidekaupunginosassa tehdään myös opastettuja avoimia ja yksityisiä katutaidekierroksia, jotka lähtevät Original Sokos Hotel Triplalta. Kaikille avoimet yleisökierrokset alkavat kesäkuussa. 

Tiedotamme tulevista näyttelyistä mahdollisimman pian. 

 

NYT ESILLÄ

Jouni “Psyke” Väänänen 9.7. – 9.11.2021

Keravalainen Psyke on maalannut graffiteja ja muuta katutaidetta jo 25 vuotta. Hän on yksi Raw Deal -taitelijakollektiivin perustajajäsenistä sekä Purkutaide-projektin taiteellinen johtaja.

 

www.psyke1.fi
Instagram: @psykeone

IMG_20210709_163127_336