otayht

Helsinki Urban Art on kaupunkitaiteeseen erikoistunut yhdistys, joka tuo taidetta kaupunkitilaan osaksi ihmisten elämää. Teemme ympäristöä elävöittävää taidetta monissa muodoissa niin Helsingissä, muualla Suomessa kuin ulkomailla. Tuomme esiin uusia tapoja käyttää kaupunkitilaa, luomme yhteisöllistä kaupunkikulttuuria sekä etsimme ratkaisuja yhteiskunnallisiin ongelmiin taiteen ja aktivismin keinoin. Työskentelemme yhdessä kotimaisten ja kansainvälisten katutaiteen kärkinimien kanssa.

Helsinki Urban Art sai alkunsa Lisää katutaidetta Helsinkiin -projektista, joka toteutti vuonna 2016 useita kaupunkiympäristöä elävöittäviä katutaideteoksia. Helsinki Urban Art laajentaa tätä toimintaa ja tuo taidetta katukuvaan entistä enemmän ja monipuolisemmin. Toimimme niin eri puolilla Helsinkiä kuin muuallakin Suomessa. Päämajamme sijaitsee Itä-Pasilassa, missä olemme tehneet paljon katutaidetta ja vuodesta 2019 asti pyörittäneet Pasilan kaupunkitaidekeskuksen toimintaa.

Helsinki Urban Artin ytimen muodostaa alan ammattilaisten monipuolinen joukko. Teemme myös paljon yhteistyötä kaupunkitaiteen parissa toimivien ihmisten ja tahojen kanssa niin Suomessa kuin ulkomailla. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä tai liittymään yhdistykseen, ota yhteyttä!

otayht

JAAKKO BLOMBERG

jaakko@helsinkiurbanart.fi
044 5478354

otayht

ARINA HILTUNEN

arina@helsinkiurbanart.fi
040 8235732

JOEL NAAKKA

joel@helsinkiurbanart.fi
050 3481119

otayht

ROOSA HONKALA

roosa@helsinkiurbanart.fi
040 0217064

otayht