Helsinki Urban Art tuo taidetta yhteiseen kaupunkitilaan

Teemme ympäristöä elävöittävää taidetta monissa muodoissa Helsingissä, muualla Suomessa ja ulkomailla. Tuomme esiin uusia tapoja käyttää kaupunkitilaa, luomme yhteisöllistä kaupunkikulttuuria sekä etsimme ratkaisuja yhteiskunnallisiin ongelmiin taiteen ja aktivismin keinoin. Työskentelemme myös yhdessä kotimaisten ja kansainvälisten katutaiteen kärkinimien kanssa.

kahviukko
Karhu_png

Helsinki Urban Art sai alkunsa Lisää katutaidetta Helsinkiin -projektista, jonka nimissä toteutettiin vuonna 2016 useita kaupunkiympäristöä elävöittäviä katutaideteoksia. Helsinki Urban Art laajentaa tätä toimintaa ja tuo taidetta katukuvaan entistä enemmän ja monipuolisemmin. Toimimme niin eri puolilla Helsinkiä kuin muuallakin Suomessa. Päämajamme sijaitsee Itä-Pasilassa. Olemme tuottaneet Itä-Pasilaan yli 100 teosta ja vuodesta 2019 asti olemme pyörittäneet Itä-Pasilassa myös Pasilan kaupunkitaidekeskuksen toimintaa.

Helsinki Urban Artin ytimen muodostaa alan ammattilaisten monipuolinen joukko. Yhdistyksemme tekee paljon yhteistyötä kaupunkitaiteen parissa toimivien kotimaisten ja ulkomaisten tahojen kanssa. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä tai haluaisit liittyä yhdistykseen, ota meihin yhteyttä!

kenkulit