Pihisbanneri

Yhdessä tekeminen on toimintamme ytimessä monella tapaa. Toteutamme erilaisia katutaidetyöpajoja ja yhteisöllisiä taideteoksia niin Pasilan kaupunkitaidekeskuksessa ja sen ympäristössä kuin muualla Suomessa

Työpajoissamme lapset ja aikuiset pääsevät kokeilemaan erilaisia maalaustekniikoita ohjaajiemme avustuksella. Tarjoamme osallistujille maalit, tarvikkeet, hengityssuojaimet ja suojavälineet. Mitään aikaisempaa osaamista tai valmistautumista ei tarvita, sillä ohjaajamme pitävät hyvää huolta eritasoisista ja ikäisistä osallistujista.

Työpajamme soveltuvat moniin paikkoihin ja tarkoituksiin. Stencil-työpajoissamme on päästy esimerkiksi maalaamaan sapluunoiden ja spraymaalin avulla rakennusaitoija ja harmaita betoniseiniä värikkäämmiksi. Graffitityöpajoissa osallistujat pääsevät maalaamaan ensimmäiset letterinsä tai piissinsä yksin tai yhdessä porukalla. Kangastyöpajoissa puolestaan kangaskassit, t-paidat ja muut kankaat saavat uuden ilmeen värikkäillä printeillä.

Kehitämme koko ajan myös uusia työpajakokonaisuuksia tarpeen ja paikan mukaan. Osallistua voi esimerkiksi pistäytymällä nopeasti työpajassa tai ottamalla osaa useamman päivän mittaiseen työpajakokonaisuuten, jonka aikana luodaan näyttävä seinämaalaus.
Teemme työpajoja tilauksesta niin Pasilassa kuin asiakkaidemme omissa tiloissa.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä, niin katsotaan mitä yhdessä keksitään!